Actueel

Prettige feestdagen!

Volgens traditie sluiten wij het jaar af met een mooie kerstkaart. Nu niet meer met de post, maar via onze beide websites. Dit jaar hebben wij gekozen voor Crocosmia, ook wel Montbretia genoemd. Deze bloem hebben wij gefotografeerd op één van onze mooie wandelingen in de natuur! Het is een bijzondere bolplant, met een opvallende bloem. De bloem wordt vaak gekweekt als snijbloem, maar past ook heel goed in de vaste planten border in de tuin.

Onderhoud tuingebouw

Elk tuingebouw (tuinhuis, overkapping, ed) heeft onderhoud nodig om mooi te blijven. Daar is het de komende tijd de juiste periode voor: Niet te koud en soms zelfs nog mooie dagen om lekker buiten te zijn!

Maatwerk berging voor kano in de tuin

Wij ontwerpen tuingebouwen met een kano-berging, of andere bergruimte op maat. Ons tuingebouw bij de sloot heeft vaak een ruimte onder de terrasvloer. Zonde om daar niets mee te doen, zodoende dat onze ontwerper daar vaak een berging van maakt!

Een tuinkast op maat gemaakt

Onze ontwerpafdeling maakt een ontwerp voor een tuinkast op maat. Niet alleen qua afmeting, maar ook qua stijl, die ten slotte ook is afgestemd op de gewenste toepassing! Er zijn veel verschillende soorten tuinkasten te koop, maar veelal alléén in standaard maten en vormen. Onze tuinkast, of berging is helemaal maatwerk!

Praktische tips voor een sfeervolle tuin

Wil jij ook een sfeervolle tuin? Met onze sfeervolle oplossingen helpen wij je daarbij! Het is nu een goede periode om nieuwe plannen te maken! In de winterperiode is er vaak meer tijd beschikbaar om na te denken over een nieuw (tuin)ontwerp, of andere sfeervolle oplossingen.