Wie zijn wij?

Tuinontwerp en ontwerp maatwerk tuinhuis

Maatwerk tuinhuis bij een ontwerp voor de tuin

Omdat er veel vraag is naar een ontwerp voor een maatwerk tuinhuis heeft Frans Commandeur de afdeling TUINGEBOUWEN opgezet. Het tuinontwerpbureau van Frans Commandeur ontwerpt al ca. 30 jaar exclusieve tuinen en daar past een exclusief tuinhuis goed bij. Een op maat gemaakt tuinhuis geeft veel extra woongenot en maakt het tuinontwerp compleet.

In de bestaande tuin kan ook een maatwerk tuinhuis

Overigens ontwerpen wij ook een tuinhuis zonder de combinatie met een tuinontwerp! In dat geval is het evengoed een voordeel dat we óók verstand van tuinontwerpen hebben. Bij het maken van een ontwerp voor een tuinhuis, of ander tuingebouw houden wij altijd rekening met het totaalplaatje. Voor de juiste tuinsfeer is het belangrijk dat de vorm van het tuingebouw en de plek in de tuin, in het bestaande tuinplan past.

Onze jarenlange ervaring

Wij hebben veel ervaring met houtbouw en schrijnwerk. In combinatie met hovenierswerk, komt behalve veel straatwerk, ook metselwerk en timmerwerk voor bij tuinaanleg. Anderzijds is het een ook groot voordeel dat onze stratenmakers het terras en de overige bestrating aanleggen, of aanpassen! Die werkzaamheden voert onze stratenmaker desgewenst tegelijk met het bouwen van een tuingebouw uit. Daardoor scheelt het de klant veel tijd en kosten en nemen wij die zorg weg.

Een maatwerk tuingebouw is exclusief!

Wij maken een ontwerp voor een maatwerk tuingebouw dat helemaal past bij jouw wensen, maar ook bij de eigen woning en de omgeving. In de praktijk blijkt een standaard bouwpakket voor een tuinhuis vaak niet te voldoen. De maat is niet optimaal of het tuinhuis moet anders ingedeeld, of nog worden geïsoleerd. Veel standaard bouwpakketten hebben geen mooie afwerking of de kwaliteit laat te wensen over. Deze nadelen waren de reden dat wij zelf tuingebouwen op maat zijn gaan ontwerpen en bouwen. Alles is mogelijk, kortom een maatwerk tuinhuis is een exclusief tuingebouw!

Ik wil vrijblijvend meer informatie

Wij maken alle soorten tuinhuizen

Niet alleen een exclusief tuinhuis, maar wij ontwerpen en bouwen ook een gastenverblijf of atelier. Verder behoort ook het bouwen van een overkapping, een berging of een tuinkast tot onze specialiteiten. Afhankelijk van de wensen van de klant zijn zeer exclusieve tuingebouwen mogelijk!

Hoveniersbedrijf en bouwbedrijf onder één dak

De samenwerking met onze hoveniersafdeling scheelt geld en veel tijd! Na het plaatsen van een tuingebouw kan de tuin worden aangepast. Onze vakbekwaam hoveniers voeren die werkzaamheden vakkundig uit.

Wie is Frans Commandeur?

Wij zijn creatief, hebben oog voor detail, maar ook voor de natuur! Onze maatwerk tuingebouwen worden afgestemd op de wensen van de klant. Wij kijken niet alleen naar je wensen, maar ook naar de stijl van het woonhuis en zijn omgeving. Wil je meer informatie over ons bedrijf, neem dan ook een kijkje op onze website van het tuinontwerpbureau: Frans Commandeur Tuinontwerpen.