Gastenverblijf & Wellnessruimte

Een wellnessruimte, of wonen in de tuin

Relaxen in je eigen wellnesruimte, of gastenverblijf

Wij maken een persoonlijk ontwerp voor een gastenverblijf, of wellnessruimte in de tuin. Deze tuingebouwen bouwen wij zowel met, als zonder een overkapping. Tevens past onze hoveniersafdeling desgewenst tegelijkertijd de omliggende tuin aan. Wij maken een nieuw ontwerp, of onze vakbekwaam hoveniers passen de bestrating aan.

Een wellnessruimte, of badhuis in de tuin

Genieten van je eigen wellnessruimte, of ander tuingebouw, het kan! We bouwen een compleet poolhouse met sauna en daarnaast een overkapping met jacuzzi (eventueel verdiept). Door het toepassen van maatwerk is ons tuingebouw met elke gewenste inrichting mogelijk. Denk daarbij aan een kleed- of relaxruimte, (tuin)douche, of andere (wellness)voorzieningen. Kortom een ontwerp geheel op maat!

De inrichting van een gastenverblijf

Het gastenverblijf richten wij in, zoals de opdrachtgever het zelf wenst, kortom geheel op maat! Onze timmerman maakt een loft, bergzolder, aparte kamers, bergruimtes, kasten, of anderszins in het tuingebouw. behalve een gastenverblijf maken wij ook een tienerkamer, atelier, of logeerkamer in de tuin. Wij hebben gespecialiseerde vakmensen die het tuingebouw voorzien van alle gewenste voorzieningen, zoals: Keuken, badkamer, verwarming en verlichting.

Geïsoleerde wellnessruimte

Bij al onze tuingebouwen is het mogelijk om de wanden te isoleren. Voor een gastenverblijf is het belangrijk dat het tuingebouw wordt verwarmd. Dat kan op verschillende manieren.

Verwarming in het gastenverblijf

In een sfeervol tuingebouw plaatsen wij een (gietijzeren) kachel, of een (gas)haard. Het is ook mogelijk dat we een tuinhaard op maat ontwerpen en inbouwen. Onze erkende installateur legt tijdens de bouw van het tuinhuis zelfs een complete Cv-installatie aan. Verder zijn er nog andere verwarmingsmogelijkheden, zoals infraroodverwarming.

Ik wil vrijblijvend meer informatie

Voorbeelden van onze projecten: Gastenverblijf & Wellness:

Bekijk meer projecten in de categorie Gastenverblijf & Wellnessruimte

Onze overkapping kan worden afgesloten

We maken ook een comfortabele overkapping die wordt dichtgezet met glazen schuifdeuren, of harmonica vouwdeuren. In dat geval heb je de keuze om de overkapping af te sluiten wanneer je het zelf wilt. Wij hebben daar meerdere ontwerpen voor gemaakt, waarbij we de ruimte verwarmen met een kachel. Een op maat gemaakte tuinhaard is praktisch en sfeervol, zodat een comfortabele tuinkamer ontstaat!

Frans Commandeur is lid van de Boerderijenstichting Noord-Holland (Vrienden van de stolp), De Bomenstichting, het Westfries Genootschap en van Landschap Noord-Holland.