https://www.tuingebouwen.nl/wp-content/uploads/2019/08/nostalgisch-gastenverblijf-1200x900.jpg

Praktische tips voor een sfeervolle tuin

Wil jij ook een sfeervolle tuin? Met onze sfeervolle oplossingen helpen wij je daarbij! Het is nu een goede periode om nieuwe plannen te maken! In de winterperiode is er vaak meer tijd beschikbaar om na te denken over een nieuw (tuin)ontwerp, of andere sfeervolle oplossingen.

Maatwerk buitenkeuken in een sfeervolle tuin

Onze sfeervolle oplossingen en maatwerk ontwerpen maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in de tuin. Wij denken graag mee over een plek voor een buitenkeuken, of mooie tuinkast. Dat kan in de open lucht, maar ook onder een overkapping, of in een ander tuingebouw.

tuinkast-voor-bbqRelaxen in de tuin

Met een ontwerp voor een wellnessruimte, maken wij een heerlijke relaxruimte in de tuin. Een tuingebouw met voorzieningen, zoals een kleedruimte met douche bij een zwembad. Wij ontwerpen het op maat, waardoor de inrichting geheel naar wens wordt uitgevoerd.

Een tuingebouw met jacuzzi

Wij inventariseren alle wensen en vertalen dat in een exclusief ontwerp. Voor elk tuingebouw is de maat, afwerking en inrichting vrij, waardoor het mogelijk is om een (verdiepte) jacuzzi of bubbelbad in te bouwen.

Luxe voorzieningen in de tuin

Wij leggen niet alleen tuinverlichting aan, maar maken ook andere voorzieningen. Dat kan zijn een terrasverwarmer, maar ook een tuinhaard of gaskachel. In onze tuingebouwen leggen wij desgewenst ook een gas- en waterleiding, evenals een TV aansluiting of internetkabels aan.

jacuzzi-onder-overkappingEen nieuw tuinontwerp

Na het plaatsen van een overkapping, of ander een tuingebouw passen onze hoveniers vervolgens de tuin aan. Dat kunnen kleine aanpassingen zijn, maar ook een compleet nieuw tuinontwerp. Onze vakbekwaam hoveniers verzorgen ook de aanleg van een terras onder de overkapping. Wij bieden het voordeel dat naast de bouwkundige activiteiten, ook de tuin zelf wordt aangepast. Behalve bestrating, het gazon of de beplanting, doen wij ook grondwerk (fundering, riolering, waterleiding, elektra, ed), en grondverbetering. Het werkt efficiënter door alle werkzaamheden onder te brengen bij één bedrijf. Daardoor is niet alleen het eindbeeld duidelijk, maar weet je van te voren wat de exacte kosten zijn.

Hoe maken wij jouw sfeervolle tuin?

Wij helpen bij het uitwerken van de plannen door middel van het maken van een ontwerp. In een vrijblijvend gesprek informeren wij over de mogelijkheden en geven daarnaast inzage in de kosten. Het is nu de goede periode van het jaar om daar mee te starten, want dan zijn de plannen in het voorjaar klaar!