Garage, Carport & Diverse

Een ontwerp voor een garage of maatwerk carport

Onze maatwerk carport past altijd!

Wij ontwerpen een maatwerk carport of garage, of een combinatie daarvan. Niet alleen de afmeting, maar ook de uitvoering en de indeling is naar keuze. Onze vakkundige hoveniers passen desgewenst de bestrating, of de tuin na de bouw weer aan.

Ontwerp stenen garage

Wij bouwen niet alleen met hout, maar metselen ook stenen tuingebouwen. Denk daarbij aan een garage, caravanstalling, of fietsenberging, maar daarentegen ook een gastenverblijf, atelier, etc. Ons ontwerpbureau maakt het ontwerp en onze vakmensen, zoals metselaars, stukadoors en timmerlieden, bouwen ter plekke op. De garage wordt desgewenst geïsoleerd en ingericht met bv: verlichting, verwarming, deuropener, etc. We maken ook houten garages met een gemetselde onderplint.

Belangrijk is een goede fundering

Voor elk tuingebouw, zoals ook bij een maatwerk carport, is een goede fundering van belang. Een lichte blokhut kan op een zandbed met tegels worden geplaatst, maar een zwaar tuingebouw niet! De soort fundering is afhankelijk van de grootte van het tuingebouw en de situatie. Behalve een betonnen fundering maken wij ook een poerfundering, of een hardhouten fundering.

Dierenverblijf of ander tuingebouw

Onze ontwerpafdeling heeft inmiddels veel verschillende dierenverblijven ontworpen, maar ook andere maatwerk tuingebouwen, zoals een hooiberg. Wij zijn creatief en zoeken samen met de klant naar de beste oplossing. Wij bouwen voor particulieren en bedrijven, geheel naar wens, qua maat, materiaal en indeling.

Ik wil vrijblijvend meer informatie

Voorbeelden van onze projecten: Garage, Carport & Diverse

Wij maken van de pergola een maatwerk carport, of buitenkeuken

Een pergola kan de basis vormen voor een stijlvolle carport. Een pergola afgedekt met glasplaten of ander materiaal, verandert in een carport. In combinatie met een pergola maken wij ook een overkapping en/of een buitenkeuken. Tussen de palen van de pergola bouwen we een werkblad, of tegelijkertijd een kastruimte op maat. Wij zijn creatief en hebben veel tuinideeën!

Een garage of carport passend bij het tuinontwerp

Wij ontwerpen een tuingebouw afgestemd op je wensen, maar ook passend in de bestaande tuin. Een landelijke garage bij een boerderij of landhuis, of een strakke garage (met carport) bij een moderne woning. Een garage kan ook worden gecombineerd met een ander tuingebouw, zoals een (fietsen)berging.

Frans Commandeur is lid van de Boerderijenstichting Noord-Holland (Vrienden van de stolp), De Bomenstichting, het Westfries Genootschap en van Landschap Noord-Holland.