https://www.tuingebouwen.nl/wp-content/uploads/2019/10/kano-onder-overkapping-1200x900.jpg

Maatwerk berging voor kano in de tuin

Wij ontwerpen tuingebouwen met een kano-berging, of andere bergruimte op maat. Ons tuingebouw bij de sloot heeft vaak een ruimte onder de terrasvloer. Zonde om daar niets mee te doen, zodoende dat onze ontwerper daar vaak een berging van maakt!

Een maatwerk tuingebouw met bergruimteberging-kano

Een tuinhuis of overkapping bij de sloot staat vaak een stuk hoger dan het waterniveau. Bijgevolg is er onder de vloer van het tuingebouw veel ruimte die kan worden benut als berging. Wij ontwerpen deze ruimte in onze tuingebouwen volledig afgestemd op de wensen van de klant. Dat kan een berging zijn voor tuinpotten, maar ook een opslag voor openhaardhout, of anderzijds een kano-berging. Op deze wijze wordt de beschikbare ruimte geheel benut!

Ontwerp met creatieve oplossingen

Elke situatie is anders en vraagt om een andere oplossing. In dit project hebben we van composietplanken een vloer in de kano-berging gemaakt. Deze kunststof vloer neemt geen vocht op en is makkelijk schoon te maken. Op de vloer van de berging hebben we wieltjes gemonteerd, zodat de kano makkelijk naar buiten kan worden gerold.

Bergruimte onder in het tuingebouw

In dit geval (zie foto) is er naast de kano nog voldoende ruimte voor tuinpotten, een beregeningspomp, of gereedschap. Met een ontwerp op maat benutten wij die ruimte in de tuin optimaal en is daarnaast de bergruimte zo veel mogelijk uit het zicht weggewerkt. Om de berging goed bereikbaar te maken hebben we (in dit geval) onder in de achterwand deurtjes gemaakt. tuinkast-overkappingtuinkast-overkapping

Composiet aanlegsteiger

Onze vakbekwame hoveniers maken vlonders en aanlegsteigers tegenwoordig niet alleen van hardhout, maar ook van kunststof planken. Composiet vlonderplanken hebben een natuurlijke uitstraling en zijn daardoor een goed alternatief voor de hardhouten planken. Onze hoogwaardige kunststof planken hebben een warme uitstraling, blijven tevens schoner dan hardhouten planken, terwijl ze ook makkelijker te reinigen zijn.

Ontwerpafdeling en vakmensen

Onze ontwerpafdeling ontwerpt een tuingebouw helemaal op maat, maar levert er desgewenst ook een tuinontwerp bij. Wij ontwerpen niet alleen een berging of tuinkast, maar ook andere soorten tuingebouwen, zoals een overkapping, veranda, tuinhuis of gastenverblijf. Onze vakmensen (timmerman, metselaar, stucadoor, etc) bouwen het tuingebouw ter plekke op en vakbekwaam hoveniers leggen de tuin aan. Niet alleen bij particulieren, maar daarnaast ook voor zakelijke klanten, bedrijven en zorginstellingen.

Wil je advies voor een passende oplossing in jouw tuin? Wij helpen je daar graag mee en kunnen desnoods ook een tuinontwerp, of een beplantingsplan maken!