Berging & Tuinkast

Maatwerk tuinkast voor tuinmeubels, gereedschap of fietsen

Een persoonlijke maatwerk tuinkast

In ons ontwerp verwerken wij jouw persoonlijke wensen voor het maken van een fietsenstalling, tuinkast of berging. Onze timmerman maakt de kast of berging geheel op maat, qua afmeting, materiaal, vorm en inrichting.

Een fietsenstalling of berging voor tuingereedschap

Een maatwerk berging maken wij op elke gewenste plek in de tuin. Het ontwerp is afgestemd op de gewenste toepassing, zoals het gebruik als fietsenstalling, tuingereedschap, tuinpotten, tuinmeubels of kussens. Wij ontwerpen ook een grote fietsenstalling voor bedrijven. Onze ontwerpafdeling heeft ook voor zorginstellingen een ontwerp gemaakt, waaronder bergkisten voor het opbergen van speelgoed bij een kinderopvang.

Een tuingebouw met maatwerk tuinkast

Niet alleen een kast in de tuin, maar ook een bergruimte in een tuingebouw. Wij maken een (inbouw)kast in een tuinhuis, of een maatwerk bergruimte onder een overkapping, kortom een klantgericht ontwerp met elke gewenste indeling. Onze vakkundige timmerlieden bouwen de kast ter plekke volgens het ontwerp.

Botenstalling of kanoberging

Met een maatwerk ontwerp wordt elke beschikbare ruimte geheel benut! Onder een tuingebouw aan de slootkant is (onder de vloer) vaak nog veel bergruimte. Hiervan maken wij desgewenst een maatwerk tuinkast of een bergplaats voor de kano. Wij kunnen daarnaast ook een botenstalling of botenhuis boven de sloot maken.

Ik wil vrijblijvend meer informatie

Voorbeelden van onze projecten Berging & Tuinkast:

Bekijk meer projecten in de categorie Berging & Tuinkast

Opslag voor openhaardhout

Wij maken ook andere creatieve oplossingen voor bergruimtes in de tuin, zoals een berging voor openhaardhout. Een bergruimte voor haardhout is afhankelijk van de omstandigheden bijvoorbeeld tegen de schutting, of in de wand van een tuinhuis. Onze tuinontwerper ontwerpt desnoods een bergruimte onder een tuingebouw of maakt daarvoor ruimte in een buitenkeuken.

Materiaal en afwerking van de berging

Wij gebruiken hoogwaardige materialen bij het bouwen van een berging, of maatwerk tuinkast. Afhankelijk van de stijl van de woning en de wens van de opdrachtgever selecteren we een geschikt materiaal. Ook de afwerking kiest de opdrachtgever zelf. Wij plaatsen zoveel raamkozijnen als nodig, maar ook grote schuifdeuren of openslaande (dubbele) deuren in de berging of tuinkast.

Maatwerk keukenkasten

Wij ontwerpen en bouwen ook keukenkasten op maat in de tuin, of maken een complete buitenkeuken. Een maatwerk keuken past onder een overkapping, maar ook gecombineerd met een pergola in de tuin. Wij richten een buitenkeuken compleet in met kasten en eventueel een pizzaoven. Onze vakkundige timmerlieden bouwen zelfs een buitenkeuken in een bestaande ruimte in. Een grote wasbak met kraan is soms heel praktisch in de tuin. Daar kan onze tuinontwerper een mooi ontwerp voor maken, evenals een compleet nieuwe tuin.

Frans Commandeur is lid van de Boerderijenstichting Noord-Holland (Vrienden van de stolp), De Bomenstichting, het Westfries Genootschap en van Landschap Noord-Holland.