Veranda & Overkapping

Wij ontwerpen een exclusieve veranda of overkapping

Een maatwerk exclusieve veranda of overkapping

Onze ontwerpen voor een exclusieve veranda (uitbouw aan de woning) of overkapping zijn helemaal maatwerk. In ons ontwerp houden wij rekening met de bouwstijl van de woning en de wensen van de opdrachtgever. Behalve de uitvoering, zoals een schuin-, of anderzijds een plat dak, is de afwerking ook passend bij de omgeving.

Geheel maatwerk: afmeting, uitvoering en indeling!

Onze exclusieve veranda onderscheidt zich van anderen door de vele persoonlijke keuze-mogelijkheden en mooie afwerking. In overleg met de klant wordt de afmeting en de gewenste uitvoering bepaald. Daarbij is de materiaalkeuze, maar ook het aantal wanden vrij. Wij bouwen helemaal maatwerk met verlichting, maar ook qua inrichting is alles mogelijk! Wij plaatsen desgewenst een maatwerk tuinhaard of een jacuzzi (eventueel verdiept) in de veranda of overkapping.

Een exclusieve veranda is vaak dubbelwandig

Wij bouwen bij een exclusieve veranda, maar ook bij een houten overkapping, vaak de wanden dubbelzijdig af. Daardoor wordt het tuingebouw niet alleen sterker, maar het staat ook mooier. Een bijkomend voordeel is ook dat kabels en leidingen in de wand (daardoor uit het zicht) kunnen worden weggewerkt!

Ik wil vrijblijvend meer informatie

Voorbeelden van onze projecten: Veranda & Overkapping

Bekijk meer projecten in de categorie Veranda & Overkapping

Elektrische voorzieningen

Onze elektricien maakt alle gewenste voorzieningen. Meestal is de installatie van de basis elektrische voorzieningen in onze begroting inbegrepen. Dat betreft het ingraven van een grondkabel naar het tuingebouw, het maken van een lichtpunt en het aanbrengen van een contactdoos met schakelaar.

Verder kan er natuurlijk ook verlichting, terrasverwarmers, of andere apparaten in het ontwerp worden opgenomen. Op verzoek sluit onze elektricien de elektrische voorzieningen tevens aan.

Een overkapping elders in de tuin

Een overkapping kan natuurlijk ook los in de tuin worden geplaatst, of gecombineerd met een ander tuingebouw. Dat kan bijvoorbeeld een serre, tuinhuis, garage of fietsenberging zijn. Verder legt onze vakbekwaam hovenier de tuin compleet aan, of herstelt de bestrating rond het tuingebouw.

Terrasverwarming

Wij adviseren terrasverwarmers van hoogwaardige kwaliteit, geschikt voor de situatie. Het geschikte model is afhankelijk van de ligging (windinval), grootte van de ruimte en gebruikswensen. Wij kunnen in ons ontwerp gelijk rekening houden met de wens voor infraroodverwarming. De terrasverwarmers worden ingebouwd in het plafond of los gemonteerd in het tuingebouw. Ook als er maar weinig inbouwruimte is, zijn er modellen beschikbaar die in het plafond ingebouwd worden!

Frans Commandeur is lid van de Boerderijenstichting Noord-Holland (Vrienden van de stolp), De Bomenstichting, het Westfries Genootschap en van Landschap Noord-Holland.