Maatwerk tuingebouwen

Maatwerk tuingebouwen, in elke gewenste uitvoering

Onze maatwerk tuingebouwen zijn daardoor exclusief!

Wij bouwen maatwerk tuingebouwen in elk gewenst model, zoals: Een overkapping of tuinhuis in een hoekvorm, recht model, schuin, uitgevoerd met een pannendak, maar ook een plat dak. De grootte, hoogte, indeling en afmeting van het ontwerp wordt immers op maat afgestemd op jouw wensen!

Wij bieden een grote materiaalkeuze

Bij een standaard tuinhuis ben je vaak gebonden aan vaste materialen, maar bij onze maatwerk tuingebouwen niet! Je hebt zelf de keuze in materiaal het tuingebouw gemaakt wordt. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen en bijgevolg lang garantie.

Kosten van de fundering zijn transparant

Bij andere leveranciers is vaak de fundering niet inbegrepen, maar bij ons wél. Wij geven een begroting waar ook de kosten voor het maken van de fundering in staan, evenals de soort fundering.

Maatwerk tuingebouwen met dubbelwandige muren

Onze maatwerk tuingebouwen, waaronder ook de houten overkappingen, bouwen wij vaak dubbelwandig. Daarbij worden (elektra)kabels en leidingen onzichtbaar in de wand weggewerkt. Dubbelwandige tuingebouwen zijn niet alleen sterker, maar ook mooier! Desgewenst kunnen de wanden ook geïsoleerd worden met isolatiemateriaal. Verder kan het tuingebouw eventueel ook door ons worden geschilderd, of ingericht met kasten ed.

Ik wil vrijblijvend informatie over een maatwerk tuingebouw

Elektrische voorzieningen

Meestal is de installatie van basis elektrische voorzieningen in onze begroting inbegrepen. Dat betreft over het algemeen het ingraven van een grondkabel naar het tuingebouw, het maken van een lichtpunt en het aanbrengen van een contactdoos met schakelaar. Daarnaast kunnen wij ook lampen ophangen, of andere elektrische voorzieningen plaatsen, zoals terrasverwarmers. Op verzoek sluit onze elektricien de elektrische voorzieningen tevens aan.

Keuken- en sanitaire voorzieningen

In het ontwerp voor een tuingebouw kan een complete keuken met wasbak worden opgenomen. Dat kan een compleet keukenblok zijn, maar ook voorziening voor een (inbouw)barbecue. Wij maken ook kasten op maat onder een overkapping, evenals alleen een werkblad voor een losse BBQ.

Onze vakmensen bouwen sanitaire voorzieningen in de tuingebouwen, zoals: WC, wastafel, bad of douche. Voor de liefhebber maken wij een complete wellnessruimte met sauna en/of jacuzzi.

Tuinhaard, Verwarming en andere luxe voorzieningen

Een ontwerp voor een veranda of overkapping met bijpassende tuinhaard op maat. Wij ontwerpen en bouwen maatwerk tuinhaarden met gebruik van diverse soorten vuurvaste materialen. Verder kunnen we ook terrasverwarming ophangen en legt onze installateur een complete CV-installatie in het tuinhuis aan. Dat is met name bij een gastenverblijf of atelier wenselijk. We plaatsen ook een (gietijzeren)kachel of andere fabriekshaard met stookkanaal in onze tuingebouwen.

Tuinaanleg of straatwerk

Met onze vakbekwaam hoveniers hebben wij een compleet pakket in huis. Na plaatsing van onze tuingebouwen legt onze hoveniersafdeling de tuin opnieuw aan, ofwel het herstellen van de bestrating. Wij maken van te voren een offerte voor deze werkzaamheden als je dat wilt.