Referenties

Veel voorbeelden van particuliere tuingebouwen

tuingebouw-in-particuliere-tuin

Wij respecteren de privacy van onze klanten, bijgevolg staan er geen referenties van particuliere tuingebouwen op onze website. Op verzoek zijn die daarentegen wél op aanvraag beschikbaar. Net als referenties bij tuinontwerpen, wordt die alleen met toestemming van de klant gegeven. Wij nemen daarvoor altijd persoonlijk contact met de klant op.

Neem contact met ons op voor referenties van particuliere tuinen

Bekijk de foto’s van onze projecten

Referenties bedrijven

Advies en ontwerp voor fietsenstalling en berging

monumentale-boerderij

Voor deze zorginstelling hebben wij een ontwerp en tevens advies uitgebracht voor de bouw van een fietsenstalling en een berging. Niet alleen maatwerk tuingebouwen, maar voor dit restauratieproject hebben wij tevens een tuinontwerp gemaakt. Bij dit historische pand is ook een kinderdagverblijf gevestigd, waar wij een speeltuin hebben aangelegd.

Referentie: Stichting Parlan (Jeugd & Opvoedhulp), locatie Grootebroek. Contactpersoon: Tom Hoogeveen

Kleurige overkapping in ‘gevoelstuin’

kleurrijke-overkapping

Ons ontwerp voor deze ‘gevoelstuin‘ betreft niet alleen een kleurrijke overkapping, maar wij hebben ook de ‘speeltoestellen’ ontworpen. Deze overkapping, maar ook de speel-onderdelen, hebben wij specifiek ontworpen voor meervoudig gehandicapte kinderen. Wij maken enerzijds gebruik van veel kleur en voelbare objecten en anderzijds ook van geluidseffecten. Door deze effecten worden de zintuigen van kinderen met een beperking geprikkeld, waardoor een leuke natuurlijke speeltuin ontstaat. Behalve deze ‘speeltoestellen’ hebben wij overigens ook het tuinontwerp voor deze tuin gemaakt, dat vervolgens is omgedoopt tot Frans Commandeurhof.

Referentie: Orthopedagogisch dagcentrum (ODC) De Carrousel in Hoorn. Contactpersoon: dhr. M. Wijnen

Ontwerp stallen en dierenverblijven voor kinderboerderij

ontwerp-hooiklamp

Wij hebben voor deze kinderboerderij in Hoogkarspel verschillende dierenverblijven ontworpen. Deze maatwerk tuingebouwen hebben verschillende maten en vormen, zoals een volière, paardenstal, kippenhok en duiventil. Daarnaast hebben wij ook het ontwerp gemaakt voor de hooiberg, als ook voor de windmolen en het boerenhek. Onze tuinontwerpafdeling heeft bovendien het plan voor de complete inrichting van het gehele terrein gemaakt. Dit betreft zowel een tuinontwerp, als een beplantingsplan.

Referentie: Educatieve Kinderboerderij SKIK in Hoogkarspel

Prieel in speeltuin (thematuin)

prieel-beleeftuin

Het prieel in deze speeltuin (bij monumentale zorginstelling met woonvoorziening) is gemaakt voor bewoners met een lichamelijke- en/of verstandelijke beperking. De kinderen die hier wonen hebben een rustpunt nodig en daarnaast een plek om zicht terug te trekken. Daar voldoet dit prieel en de inrichting van de thematuin aan. Het ontwerp voor deze ‘Beleeftuin’, maar ook de overkapping en de speelonderdelen, zijn afgestemd op deze specifieke doelgroep. Een ‘Beleeftuin’ is een thematuin, maar aan de andere kant ook een speeltuin, waarbij het ‘prikkelen van de zintuigen’ een grote rol speelt.

Referentie: Esdégé-Reigersdaal, locatie De Branderhoeve Hoogkarspel. Contactpersoon: Jacha Premselaar

Overkapping in bedrijfstuin van woonwinkel

landelijke-veranda

Bij deze inspiratievolle interieurwinkel hebben wij een ontwerp gemaakt voor een rustieke overkapping in de bedrijfstuin. Ons ontwerp voor dit robuuste tuingebouw is geheel maatwerk, waardoor de inrichting is afgestemd op de wensen van de eigenaar. Deze sfeervolle overkapping staat in een klassieke binnentuin met een mediterrane uitstraling. Conform ons ontwerp, gemaakt van eikenhout en daarnaast voorzien van authentieke Hollandse dakpannen. De overkapping straalt een landelijke sfeer uit, net zo als de gemetselde tuinhaard, die ook door ons is ontworpen.

Referentie: Woonwinkel ’t Klooster in Bovenkarspel. Contactpersoon: Hans van Diepen