https://www.tuingebouwen.nl/wp-content/uploads/2019/10/grote-berging-1200x800.jpg

Wil je ons tuinfoto’s opsturen?

Wij maken elke keer nieuwe tuinfoto’s van de projecten die wij hebben uitgevoerd. Het afgelopen jaar hebben wij véél leuke projecten gehad, maar helaas weinig nieuwe foto’s gemaakt. Door de drukte komt het er vaak niet van om tuinfoto’s te maken zodra het werk gereed is!

Mooie tuinfoto’s van onze projecten

Wij zijn op zoek naar mooie tuinfoto’s

Binnenkort willen we weer nieuwe tuinfoto’s op onze website plaatsen, maar er ontbreken nog veel projecten. Daarom vragen wij onze klanten om foto’s te maken en naar ons toe te sturen.

Projecten op onze website

Wij zien onze website als een sfeervolle omgeving waar wij de bezoekers laten zien wat wij maken. Wij maken exclusieve tuinontwerpen en maatwerk tuingebouwen en onze vakbekwaam hoveniers en vaklieden maken het. Omdat wij geen showroom hebben is het belangrijk dat we de website regelmatig vernieuwen. Daarbij plaatsen wij alleen maar tuinfoto’s van onze eigen projecten.

Tuinfoto’s geven een beeld van onze mogelijkheden

Wij hopen dat nieuwe bezoekers daar ideeën opdoen en een goed beeld vormen van hun wensen. Met dat wensenprofiel maakt onze ontwerper weer een nieuw ontwerp dat daarop aansluit, maar tegelijkertijd ook vaak vernieuwend is!

Wij zijn blij met jouw foto’s

Bij voorkeur ontvangen wij de foto’s met WeTransfer in de originele resolutie, maar wij zijn ook al blij met andere foto’s. Als je hulp nodig hebt bij het versturen van foto’s, dan helpen wij graag! De foto’s worden geplaatst zonder naam en adres, zodat de privacy van onze klanten gewaarborgd blijft!