https://www.tuingebouwen.nl/wp-content/uploads/2019/10/tuinhuis-met-steekkap-1200x630.jpg

Nu 15% korting op arbeid tuingebouw

Wij bouwen een tuingebouw met 15% korting. De overheid betaalt namelijk mee aan de arbeidsloonkosten voor het bouwen van een tuinhuis, of ander tuingebouw. Dus NU is het juiste moment om je droom te verwezenlijken!

De overheid geeft korting op het arbeidsloon

De overheid betaalt mee met tuinaanleg

Je krijgt niet alleen korting op een tuingebouw, maar ook bij het aanleggen, of renoveren van de tuin. Hiervoor betaal je tijdelijk maar 6%, in plaats van 21% btw op de loonkosten en dat is makkelijk verdiend!

Maak nu gebruik van korting op een tuingebouw

Deze regeling is tijdelijk en duurt tot 1 maart 2014. De klant hoeft hiervoor zelf niets te doen: Wij verrekenen die BTW-korting gelijk op de factuur na uitvoering van de werkzaamheden.

Op welk tuingebouw krijg je korting?

Wij ontwerpen en bouwen exclusieve (maatwerk) tuingebouwen, zoals veranda, berging, gastenverblijf, garage, etc. Onze tuingebouwen zijn van hout of metselwerk en desgewenst compleet met faciliteiten (water, elektra, verwarming, tuinhaard, etc.).

Onze tuingebouwen onderscheiden zich door:

Maatwerk, sterke constructie, dubbele wanden, vorstbestendige fundering, hoogwaardige materialen. Tevens zorgen wij voor een mooie afwerking door geschoolde, ervaren, vakmensen!

Wat doet Frans Commandeur nog meer?

Wij bouwen niet alleen maatwerk tuingebouwen, maar ontwerpen ook tuinen. Onze vakkundige hoveniers leggen de tuin aan, of passen de bestrating, of beplanting aan.

Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

De voorwaarden voor korting op een tuingebouw

Er zijn wel een aantal voorwaarden waaraan u moet voldoen om voor de laag btw-regeling in aanmerking te komen: Dit besluit is van toepassing op renovatie en herstel van woningen, inclusief hovenierswerkzaamheden in de tuin, na meer dan twee jaren na het tijdstip van eerste ingebruikneming, met uitzondering van materialen die een deel vertegenwoordigen van de waarde van deze diensten. Daarnaast bevat het besluit nog een aantal specifieke goedkeuringen. Deze en meer informatie kunt je lezen in het PDF document dat de overheid heeft uitgegeven: ‘Tijdelijke btw-verlaging op renovatie, herstel en tuinonderhoud woningen’ op de website van de overheid.