https://www.tuingebouwen.nl/wp-content/uploads/2019/08/p1070230-420x315.jpg

Overkapping met ingebouwde tuinhaard

Afgelopen maand hebben wij niet alleen een mooie tuin, maar ook een overkapping met ingebouwde tuinhaard opgeleverd. Deze grote overkapping is ruim 7 meter breed en daarnaast geheel naar eigen ontwerp. Volgens onze klant lijkt de tuin, ondanks het grote tuingebouw, wel 2x zo groot geworden. De tuinkasten zijn praktisch en de tuinhaard heeft al gebrand, dus midden in de winter buiten leven, dat kan!

Vuurvaste ingebouwde tuinhaardoverkapping-met-haard

Voor deze klant hebben we niet alleen een tuinontwerp gemaakt, maar ook een overkapping met ingebouwde tuinhaard ontworpen. De haard is weggewerkt in de achterwand van de overkapping en bovendien geheel maatwerk. Deze gemetselde haard hebben wij zelf ontworpen en daarnaast voorzien van een vuurvaste afvoer met rookkanaal.

overkapping-met-bergruimte

Ook kastruimte in de achterwand

Wij hebben naast de tuinhaard tevens 2 grote inbouwkasten gemaakt. Deze tuinkasten zijn helemaal verwerkt in de achterwand van de overkapping en zodoende nauwelijks zichtbaar op de foto. Voor de oplettende kijker zijn aan beide zijden van de haard de kastdeurtjes in de wand te zien.

inbouwkast-in-de-tuin