https://www.tuingebouwen.nl/wp-content/uploads/2019/08/badhuis-bij-zwembad-1200x800.jpg

Metamorfose: Tuinhuis wordt badhuis

Wellness faciliteiten door Frans Commandeur. Wij hebben meegewerkt aan een artikel in het maandblad Home and Garden (uitgave van 01-2013): Wellness faciliteiten in uw bestaande tuinhuis

Wellness faciliteiten in een bestaand tuinhuis

Wellness faciliteiten in Home and Garden

Stel je eens voor, je eigen wellness faciliteiten aan huis, zoals een poolhouse in de tuin. Wij ontwerpen een badhuis of ander tuingebouw, compleet met sauna, douche en kleedruimte! Hoe fijn zou dat zijn? Idee van Home and Garden: Bouw het tuinhuis om tot badhuis!

Een bestaand tuinhuis inrichten met Wellness faciliteiten

Het ombouwen van een bestaand tuinhuis naar een badhuis is meestal niet duurzaam. tuinhuis-wordt-badhuisNaar onze mening een leuk idee, maar in veel gevallen is dat moeilijk te realiseren. Het is vaak heel kostbaar omdat het bestaande tuinhuis helemaal moet worden aangepast. Als dat niet zorgvuldig gebeurt gaat het badhuis niet lang mee! Er komt veel meer bij kijken dan je denkt, om een bestaand tuinhuis om te bouwen tot een badhuis. Meestal is het goedkoper om die tijd te besteden aan een nieuw badhuis.

Ontwerp voor een maatwerk badhuis

Wij ontwerpen en bouwen een nieuw badhuis helemaal op maat. Afhankelijk van jouw wensen en de beschikbare ruimte. Je kiest zelf de gewenste vorm en afwerking en hebt keuze uit veel soorten materiaal.

overkapping-met-jacuzzi

 

 

Het badhuis kan worden ingericht met alle gewenste wellness faciliteiten: Sauna, relaxruimte, jacuzzi, douche, kleedruimte, etc. Daarna passen wij desgewenst de tuin helemaal aan met niet alleen nieuwe bestrating, maar eventueel een nieuw tuinontwerp.

 

Vraag ons vrijblijvend informatie over de kosten en de mogelijkheden