https://www.tuingebouwen.nl/wp-content/uploads/2019/10/midsummertuinfair_foto-nieuwsbrief.jpg

Frans Commandeur op Midsummertuinfair

Wij staan op de Midsummertuinfair in Hem,  waar ons tuinontwerpbureau weer informatie geeft over: maatwerk tuingebouwen, tuinontwerp en tuinaanleg.

Informatie op de Midsummertuinfair

Wil jij ook een robuuste veranda met een knusse loungeplek, of een ander maatwerk tuingebouw, in uw eigen tuin? Wij laten op deze gezellige tuinfair weer veel fotomateriaal zien van de vele tuinhuizen, veranda’s en carports die wij hebben gebouwd, zodat je leuke ideeën kunt opdoen voor de eigen tuin.

Frans Commandeur maakt dromen waar

Droomt jij van een mooie veranda of ander tuingebouw, of misschien heb je al gevorderde plannen? Op onze stand geven wij uitgebreide informatie over vergunningvrij bouwen, geschikte materialen, maar ook over de technische mogelijkheden. Wij bouwen moderne, maar anderzijds ook nostalgische tuingebouwen, zoals met eiken gebint en Oudhollandse dakpannen.

Alle tuingebouwen zijn bij ons maatwerk

Alle tuingebouwen ontwerpen wij zelf en bouwen die, eventueel compleet met elektrische voorzieningen, verwarming of sanitair, in de tuin op.

Breng gezellig een bezoek aan onze stand

Kom naar deze leuke tuinfair in West-Friesland op zaterdag 29 of zondag 30 juni 2013 naar de Hemmerbuurt 207 in Hem! Behalve veel informatie over de tuin, worden er op de Midsummertuinfair tevens diverse workshops gegeven. Bovenal vindt je er vooral veel gezelligheid! Meer informatie over de tuinfair staat op de website: www.midsummertuinfair.nl

Nieuwsgierig naar Frans Commandeur?

Ben je niet in de gelegenheid om te komen, maar wil je wél informatie over tuinaanleg of maatwerk tuingebouwen? Vraag dan vrijblijvend informatie bij ons aan!