https://www.tuingebouwen.nl/wp-content/uploads/2019/10/boerderijtuin-met-veranda-1200x675.jpg

Een tuingebouw voor de boerderijtuin

Wij gaan graag de uitdaging aan om een stijlvolle boerderijtuin te maken van je boerenerf. Niet alleen een tuinontwerp, maar tevens een sfeervol robuust (maatwerk) tuingebouw, zoals: veranda, dierenverblijf, of schuur.

Een boerderijtuin met robuust tuingebouw

Wij ontwerpen een boerderijtuin

Het ontwerp van de boerderijtuin maken wij compleet met een exclusief, functioneel tuingebouw. Wij bouwen een moderne kapschuur, een dieren- of gastenverblijf of een gezellig ingerichte veranda.

Maatwerk tuingebouwen

Ook voor een boerderijtuin bij een (monumentale) stolpboerderij ontwerpen en bouwen wij een tuingebouw op maat. Onze maatwerk tuingebouwen stemmen wij af op de behoefte en de omgeving. Voor het bouwen van een tuingebouw gebruiken wij verschillende soorten materialen, zoals (hard)hout, schoon metselwerk, of een combinatie daarvan.

Nostalgische boerderijtuin

Voor een nostalgische boerderijtuin ontwerpen wij een tuingebouw met ouderwetse pen-gat verbindingen. De landelijke sfeer wordt bovendien versterkt door een sterke houtsoort, zoals massief eiken. Een massief eiken tuingebouw met eiken gebint geeft het gebouw een robuuste uitstraling.

Onze tuingebouwen onderscheiden zich door:

• Wij leveren maatwerk, dus een exclusief product voor maximaal genot en hebben creatieve ideeën
• Wij maken een vorstbestendige fundering en gebruiken duurzame materialen die bestendig zijn tegen het Nederlands klimaat
• Onze sterke constructie is vaak dubbelwandig, waardoor leidingen en kabels uit het zicht zijn weggewerkt in de wand
• Hoogwaardige materialen, zoals dikke eiken planken en palen, en degelijke (vaak RVS) bevestigingsmaterialen
• Wij hebben ervaren, geschoolde vakmensen; voor elk onderdeel een vakkundige afwerking
• Bij ons zijn alle voorzieningen mogelijk (ingebouwde open haard, elektra, verwarming, sanitair, isolatie, terrasverwarming)
• Tegelijkertijd wordt desnoods de tuin aangelegd of hersteld, door vakbekwaam hoveniers (bestrating, beplanting, grondverbetering, tuinberegening, etc.)

De Boerderijenstichting Noord-Holland bestaat 25 jaar

In de nieuwsbrief ‘Vrienden van de stolp’ wordt hieraan veel aandacht besteed. Frans Commandeur, zelf opgegroeid in een oude stolpboerderij, heeft een grote liefde voor monumenten en met name voor stolpboerderijen. Daarom zijn wij ook lid van de Boerderijenstichting Noord-Holland.